Rob van Wieringen

Rob van Wieringen

Fietser

Hoi, mijn naam is Rob van Wieringen en ik ben 30 jaar ik werk bij Arriva, vorig jaar heb ik als navigator fietser de hele club bijelkaar gehouden. Ik had een nieuw team en was zelf ook nieuw. Maar we hebben het wel voorelkaar gebokst! Ik ben mezelf vorig jaar fysiek tegen gekomen ik heb namelijk de veluwe etappe niet goed meegemaakt want sliep bijna op de fiets, het is zo’n mooi iets de Roparun. We kwamen vorig jaar om 2 uur aan in Zutphen en vertrokken om 3 uur. Om half 4 waren er nog mensen in zutphen die ons aanmoedigde, en voorzagen met fruit. Mijn doel is dit jaar nog meer te genieten en vooral nog meer geld ophalen.
Ik heb helaas zelf ook binnen mijn privesfeer te maken gehad met deze vreselijke ziekte. En waarom zou ik niet iets kunnen overwinnen wat onmogelijk lijkt? Die mensen strijden voor hun leven. Ik strijdt op mijn stadsfiets voor de mensen. Mooi toch!