Martin de Graaf

Martin de Graaf

Fietser

Ik ben Martin de Graaf, 32 jaar, en een trotse vader van een 9 maanden oude meid Emily. Sinds vorig jaar Juni ben ik werkzaam bij het Graafschap college als militair instructeur op de opleiding VEVA aan de Sportweg. Al jarenlang ben ik een fanatiek sporter en streef er altijd naar bepaalde doelen te halen. Doelen halen is iets waar ik voldoening uit kan halen en die mij helpen te ‘prikkelen’ om het maximale uit mijzelf te halen. Naast het voetbalveld zal je mij ook regelmatig zien in de sportschool aan de Sportweg om fysiek en mentaal sterk te blijven. Dit is ook het geen wat ik mijn leerlingen probeer mee te geven die de opleiding bij ons volgen. Want de mogelijkheid om het maximale uit jezelf te halen is helaas niet iedereen gegund. Die mensen staan voor een uitdaging die vele malen groter is dan het maximale uit jezelf proberen te halen. Het overleven dan wel het mee leren leven van deze verschrikkelijke ziekte. Vorig jaar hebben wij een vriend helaas moeten verliezen hier door en wederom is het een tijdje geleden weer geconstateerd bij mijn directe vriendenkring. Mijn maatje zal dan ook mee doen aan de ROPA run en hij start vanaf Parijs en hoop samen met hem in Rotterdam deze sportieve prestatie te kunnen afronden.

 

Waardeer het geen wat je hebt en maak je niet te druk om het geen wat je niet hebt.

 

Martin de Graaf