ROPA Run Graafschap College MOVES
ROPA Run Graafschap College MOVES heeft een bericht gedeeld.
ROPARUN VERLEGT DUITSE ROUTE

Vanaf 2012 lag de start van de Duitse route in Hamburg, maar in 2020 begint de Roparun in Bremen. Door deze verschuiving is er ruimte om de route door onder andere de stad Groningen en de provincie Friesland te laten lopen. 🇩🇪

Vervolgens gaat de route richting Sleen in Drenthe, waarvandaan de deelnemers langs de bekende route met doorkomsten als Almelo, Zutphen, Ede en Tiel richting de finish in Rotterdam lopen. 🚴🏃🚴

Een mooie kans om in het Noorden van Nederland meer van Roparun te laten zien! 🤩
ROPA Run Graafschap College MOVES
ROPA Run Graafschap College MOVES
De run van 2019 was zowel op emotioneel als fysiek gebied zwaar maar ook zo mooi.
We hebben als team gestreden maar ook zo genoten.
Volgende jaar gaan we nog 1 keer de strijd met de elementen en ons zelf aan.

Voor dit mooie doel hebben we in 2019 het mooie bedrag bij elkaar gelopen van.

€19.055,82

https://youtu.be/cuqrOdNgZt4

Nu zijn we onderweg naar de run van 2020 !!
Wilt u ons daarbij ondersteunen als bedrijf (we zijn bv nog opzoek naar 2 lopers busjes) neem dan even contact met ons op.
ROPA Run Graafschap College MOVES
Roparun 2019 | Graafschap College Moves
Roparun Team 036 - Graafschap College Moves - 2019 Team Captain: Yvonne van Rheenen PR en Sponsoring: Berton ter Burg Chauffeurs en Navigators: Appie Aalderi...
youtube.com
ROPA Run Graafschap College MOVES
ROPA Run Graafschap College MOVES voelt zich trots.
RECORDOPBRENGST VOOR ROPARUN
28-06-2019 om 22:24 uur

Rotterdam, 28 juni 2018 – De 28e editie van de Roparun heeft het recordbedrag opgebracht van 5.626.988,79 euro. Dit werd op de slotavond op 28 juni bekend gemaakt in het bijzijn van zo’n 3.000 Roparunners. Tijdens het afgelopen Pinksterweekend (8-10 juni) namen 323 teams deel aan de estafetteloop vanuit Parijs, Hamburg of Almelo naar Rotterdam. De volledige opbrengst is bestemd voor projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen.

Deze opbrengst is de hoogste in de 28-jarige historie van Roparun. In 2018 bracht Roparun ruim 5,1 miljoen euro op. Sinds de eerste editie is in totaal 88 miljoen euro ingezameld.

“Onze deelnemers hebben allemaal een eigen motivatie om deel te nemen aan de Roparun, maar deelname aan het evenement is voor hen niet het belangrijkste. Het gaat hen om de goede doelen en de mensen die daarmee geholpen worden. Roparunners leveren hun prestatie voor hun medemens. Deze fantastische recordopbrengst laat zien hoe gemotiveerd zij daarin zijn”, aldus Roparun-directeur Wiljan Vloet.

Slotavond
Naast de bekendmaking van het slotbedrag was er ook aandacht voor de teams met de hoogste opbrengst. Dit jaar was Team 233, Team Doelbewust, het team met de hoogste opbrengst. Zij hebben dit jaar een bedrag van €90.723,00 bij elkaar gehaald. Op de tweede plek stond Team 235 Florensis en de derde plaats was voor Team 1 Stichting Hoeksche Waard Runners.

Het hospice Hoeksche Waard ontving een cheque voor €40.000 euro voor de inventaris van de uitbreiding van het hospice.
ROPA Run Graafschap College MOVES
ROPA Run Graafschap College MOVES heeft een bericht gedeeld.
Straks gaat Maarten van der Weijden starten met zijn tweede poging de Elfstedentocht te zwemmen. Wist je dat één van zijn 11 goede doelen een Roparunproject is?

In zijn 'monstertocht' is er naast diverse onderzoeksprojecten ook ruimte voor een project in de palliatieve zorg. Specifiek gaat Maarten zich inzetten om een bijdrage te leveren aan de 500 koppelbedden die Roparun dit jaar wil realiseren.

Veel succes Maarten 💪
ROPA Run Graafschap College MOVES
ROPA Run Graafschap College MOVES heeft een bericht gedeeld.
Gezocht busjes verhuur bedrijf wat Roparun team Graafschap College Moves voor volgend jaar wil sponseren of een heeeeeeeel lage prijs voor de huur rekent.

Gaat om een aantal trainings dagen en Pinkster weekend in 2020.

Welk bedrijf wil zijn naam aan ons verbinden. Doe even een PB.

Diverse sponsor mogelijkheden