Lopers,  Team

Camille Schellevis

Loper

Ik ben Camille Schellevis en al enige tijd is hardlopen mijn passie. Ca. 11 jaar geleden  ben ik begonnen met een start-to-run cursus bij Argo, de atletiekvereniging van Doetinchem. Het was voor mij toen, tijd om 'van de bank af te komen'. Vorig jaar heb ik mijn diploma gehaald van de opleiding tot basis-looptrainer en ben ik intussen hardlooptrainer van 2 recreanten groepen bij diezelfde club. Wat betreft het hardlopen gaat mijn voorliefde uit naar de langere duurlopen, waarbij je lekker kunt genieten van de omgeving en er ook nog tijd is om een praatje te maken met je medelopers. Eigenlijk een soort wandelen, maar dan wat intensiever. Via 1 van de andere lopers van het  Graafschapcollege-team ben ik gevraagd om mee te doen aan de Roparun van 2021. Om met de Roparun iets voor het goede doel te mogen doen, zeg daar maar eens nee tegen als hardlopen je grootste hobby is. Ik zie er naar uit om in oktober bij nacht en ontij in estafettevorm met dit leuke team door ons land te mogen crossen. Nu nog wat sponsoren benaderen, want daar gaat het uiteindelijk toch om. De pegels voor een goede zaak.

 

Groetjes,

Camille Schellevis